maanantai 8. syyskuuta 2014

MITÄ JA MIKSI? Taustaa blogin avaamiselle.

BLOGI ON SIIRTYNYT OSOITTEESEEN LAAMANAAMA.COM 

Tässä sitä kirjoitellaan ensimmäistä blogikirjoitusta. Tän koko blogin aiheina on treenaaminen, matkailu pallon perässä ja ilman. Matkan varrella tulee varmasti paljon kaikkea muutakin, mutta näillä lähdetään liikkeelle.

Päätin alkaa pitämään blogia muutamastakin eri syystä. Ensinnäkin urheileminen on mun elämäntapa ja olen vuosien varrella saanut kunnian antaa paljon treenivinkkejä yms. vaikka en olekaan alan ammattilainen. Toisekseeen tykkään ihan järkyttävän paljon matkustaa ja lomilla haluan aina nähdä muutakin kuin vain Suomea. Jos joku saan inspiraatioita joistain paikoista missä oon käynyt, niin tuskin siitä haittaakaan kenellekään on. Frendit on nähnyt paljon matkakuvia Facebookissa, mutta monia kiinnostaa kuvien lisäksi myös tarinat niiden takaa ja tämä on hyvä keino siihen. Kolmas syy on urheilumatkailu. Ollaan kavereiden kanssa viime vuosina kierrelty paljon etenkin Saksaa ja katsottu lukuisia Bundesligan ja 2.Bundesligan pelejä eri stadikoilla. Tiedän, että monet haluavat kokea myös sen tunnelman ja kulttuurin paikan päällä, mutta eivät ole ihan varmoja mistä peleihin hoidetaan liput yms. käytännön jutut. Ehkä tämä blogi pystyy vähän avaamaan niitäkin kuvioita.

Viimeinen pointti tälle blogille on yksinkertainen - muistot. Kun ne on kerran kirjoittanut jonnekin ylös, on niihin helppo palata myöhemmin. Kuvien tarinat unohtuu vuosien saatossa, mutta kirjoitetut tarinat ei.

Tervetuloa, koittakaa ny viihtyy. #TeeElämästäsiHyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti