maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kun hotelli yllättää positiivisesti

BLOGI ON SIIRTYNYT OSOITTEESEEN LAAMANAAMA.COM (YHDISTYY AUTOMAATTISESTI KOLMEN SEKUNNIN KULUTTUA)

Hey ho ja kivaa kesän alkua kaikille!

Oltiin tuossa viikonloppuna Jyväskylässä juhlistamassa avokkini äitiä, kun hän täytti pyöreitä ja ajateltiin samalla tuoda arkeen vaihtelua ja viettää yö hotellissa. Vähän randomisti päädyttiin varaamaan huone Solo Sokos Hotelli Paviljongista, joka on vuonna 2012 auennut hotelli Jyväskylän sataman vieressä. Alunperin en ajatellut tämän reissun pohjalta kirjoitella mitään, koska odotuksissa tämä oli yksi perus hotelliyö suomalaisessa keskivertohotellissa, mutta nyt oli meininki niin kohdillaan, että pakko antaa kiitosta kyseiselle hotellille.
Solo Sokos Hotelli Paviljonki sijaitsee Jyväskylän sataman ja rautatieaseman välissä.
Heti sisäänkirjautumisesta lähtien Paviljongin palvelu oli erittäin hyvää. Olimme toivoneet huonetta mahdollisimman korkealta ja heti  meille kerrottiinkin, että majoittuisimme seitsemännessä kerroksessa, josta on näköala Jyväsjärvelle. No sehän sopii! Koska mukana roikkui myös puolivuotias tyttäremme, oli pinnasänkykin tuotu huoneeseen ja respasta saimme valita hänelle tervetuliaisleluksi joko helistimen tai kuvakirjan. Pienillä asioilla tehdään iso vaikutus.

Huone oli tilava ja isot ikkunat toivat avaruutta ja valoa entisestään. Vaikka kyseessä oli "vain" perus Solo King -huone, kuului huoneen varustetasoon huippusänky ja mm. 40" kääntyvät televisiot HDMI -liittimillä ja C More -kanavapaketeilla. Mikäs siinä, mestareiden liigan finaalia oli oikein passeli katsella ensin mukavasta nojatuolista ja lopulta sängystä, josta by the way löytyi varmuuden vuoksi kolme eri tyynyvaihtoehtoa. Ja tämähän olisi ihan odotettavaa, jos huone maksaisi maltaita, mutta yö hotellissa ei maksanut kuin reilut 80 euroa! Erittäin hyvää vastinetta rahoille siis.
Ei ollut markkinoiden halvimmat sängyt ja sen kyllä huomasi.

Jyväskylän keskustaan hotellista kävelee noin viisi minuuttia, mutta esimerkiksi ruoan perässä sinne ei tarvitse välttämättä lähteä, sillä alakerrasta löytyy italialaishenkinen Trattoria Aukio -ravintola, jonka listalta löytyy valinnan varaa reippaasti. Tuollakin palvelu oli sulavaa ja koska meidän beibin nukkumaanmenoaika alkoi olla jo ovella ja oli enemmän kuin todennäköistä, että pienet kiukut saattaisi päästä ilmoille, niin kysyimme jos olisi mahdollista päästä johonkin rauhalliseen pöytään, ettei häirittäisiin muita ravintola-asiakkaita. Meille ehdotettiin omaan ruokailutilaa verhon takana olleesta siivesta, jossa saimme olla ihan rauhassa ja ketään ei haitannut vaikka vähän epämääräisiä kiljahduksia, kurlutuksia ja muuta kuului. Lupaan ensi kerran käyttäytyä paremmin, hehe! Ruoassakaan ei ollut moittimista ja cesarsalaatit sekä burgerit upposivat mahaan kuin Titanic meren pohjaan. 
Burger oli ehkä vähiten italialaishenkinen annos listalla, mutta oli kyllä hyvä.
Leffet kyytipojaksi.

Aamulla auringon säteet pilkahteli hirvittävän ikävästi verhon raosta, joten ei auttanut muuta kuin avata verhot ja hetken aikaa loikoillen tutkailla järvimaisemia. Okei, eihän alla olevaa näkymää voi mihinkään New Yorkin silhuettiin tai paratiisirantojen maisemiin verrata, mutta mielummin tuota sängystä kattelee kuin kaupungin keskustaa. 

Mulle hotelliaamiainen on aina se hotellissa oloajan kohokohta ja samalla myös päivän tärkein ateria. Huoneessa olleesta 'Black Box' hotelliesittelyssä oli aamiaista kutsuttu vaatimattomasti erinomaiseksi ja ei ollut yhtään värikynää tuossa hehkutuksessa. Kahvia oli saatavilla normaali- ja tummana paahtona ja ei ollut pelkoa, että se olisi ollut jotain ABC:n tyylistä laihaa ja seisonutta kuraa. Leipävalikoimaa oli enemmän kuin keskiverto Alepassa ja lautaselle tulikin kasattua kaikkea mahdollista muutamasta eri kinkusta ja kalkkunasta lihapulliin ja loheen. Voin kertoo, että teki hyvää ja päivä sai mainion startin!
Ensimmäinen erä.
Hotellin aulassa pääsi testailemaan kuuluisia pallotuoleja.
Silloin kun homma toimii ja on tyytyväinen odotukset ylittävään palveluun sekä hotelliympäristöön, on kiitokset ja respectit paikallaan. Tätä hotellia voin suositella kaikille ja haluan tässä tehdä vielä selväksi, ettei mulle ole maksettu sentin jeniä mistään suosituksista tai kirjoituksista. Jäi vaan hyvä fiilis.

Tyytyväisyydellä,

TL

Voit seurata Laamanaaman maailmaa myös alle olevissa someiluissa:

Facebook
Twitter
InstagramEi kommentteja:

Lähetä kommentti