tiistai 21. heinäkuuta 2015

Saaristolaiselämää

BLOGI ON SIIRTYNYT OSOITTEESEEN LAAMANAAMA.COM (PÄIVITTYY AUTOMAATTISESTI 3 SEKUNNIN KULUTTUA)

Oon aina syttynyt meristä ja järvistä, laivoista sekä kauniista maisemista, minkä takia en oikein itsekään ymmärrä miten on mahdollista, etten ole käynyt Turun saaristossa mökkeilemässä aikaisemmin. Nyt on sekin virhe korjattu, kun vietimme avokkini äidin synttärilahjaksi saatua mökkiviikonloppua Nauvoon kuuluvassa Östra Tallholm -saaressa. Tai en tiedä voiko tässä yhteydessä puhua enää mökkeilystä, sillä käytössämme oli hulppea huvila, missä puitteet sekä itse lukaali olivat viimeisen päälle kunnossa, maisemat huikeat ja ilmatkin ainakin kesän 2015 keskiarvolla ihan jees.

Villa Aura
Olohuone.
Östra Tallholm ei ole Turun saariston saarista se kuuluisin eikä se sellaiseksi tule koskaan nousemaankaan. Saari on pieni ja kivikkoinen, mutta voi luoja miten mahtavat näköalat kallion päälle rakennetusta Villa Aura -huvilasta ja sen terassilta avautuikaan. Meillä oli myös vene vuokrattuna ja sillä teimme parin rälläysretken lisäksi myös tutustumiskäynnin läheiseen Pensarin saareen, josta löytyi muutakin aktiviteettiä kuin terassilla tai paljussa löhöileminen. Erityispisteet Pensar Syd -ravintolan mukaville leidelle hyvästä palvelusta jätskien ja kahvin merkeissä.

Villa Aurassa on iso terassi, jossa on kolme eri ruokapöytää itään, länteen ja kuvassa etelään.

Retki Pensariin.
Eipä siinä, kipinä Turun saaristoon jäi. Suurena ihmeenä pidän jos en lähivuosina tuolle seudulle eksy uudestaan. Ei pitäisi ainakaan vaihtoehdoista jää kiinni se homma, niin paljon nähtävää ja koettavaa tuolla mielettömän kauniissa saaristossa on. Alla olevat kuvat kertokoot enemmän kuin turhat sanat.

Sisustus ja yksityiskohdat olivat viimeisen päälle merihenkisiä.-Laamanaama

Muista myös muut Laamanaaman someilukanavat:

Facebook
Twitter
Instagram
Follow   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti