keskiviikko 13. toukokuuta 2015

TOP 5 unohtumattomat matkat. Sijalla 3. Thaimaa 2008

BLOGI ON SIIRTYNYT OSOITTEESEEN LAAMANAAMA.COM 

Top 5 -lista unohtumattomimmista matkoista on edennyt puolenvälin krouviin. Sijalla 3 löytyy mun ensimmäinen matka Thaimaahan ja tarkemmin Phuketiin sekä Koh Phi Phi:lle.

Thaimaa 2008

Kevät 2008. Kaverin kanssa päätettiin että lähdetääs reissuun ja lähdetääs samalla vähän kauemmas. Löysimme pelkät lennot Phuketiin 600 eurolla ja ei muuta kuin alkusyksyksi lennot varaukseen. Tää oli tosiaan mun ensimmäinen Thaimaan matka ja vielä silloin kohteina olleet Phuket ja Phi Phi eivät olleet sellaisiä persläpejä kuin mitä ne tällä hetkellä ovat. Turisteja toki oli, mutta ei liikaa eikä kusetuksia esiintynyt niin paljon kuin nykyään.

Reissu oli aivan huikea. Hengailtiin suomalaisten vaihto-oppilaiden kanssa, jotka tiesi parhaat mestat ja ajettiin vuokraskoottereilla milloin minnekin. Naiharn -biitsin aallot eivät unohdu koskaan ja muutaman avain-, laivalippu- yms. sekoilun jälkeen nauratti vielä pitkään.

Näitä vuoden 2008 kuvia on muutenkin hulvatonta katsoa. Silloin oltiin vielä komeita ja hauskojakin. Ja hitto miten siisti hiukset mulla on ollu! Pidemmittä puheitta, here we go!

Ps. Facebook -kaverini pääsevät näkemään lisää matkakuvia mun profiilista.Facebook
Twitter
Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti