keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kolme vinkkiä aikaisiin aamulentoihin Helsinki-Vantaalla

BLOGI ON SIIRTYNYT OSOITTEESEEN LAAMANAAMA.COM (SIIRTYY AUTOMAATTISESTI KOLMEN SEKUNNIN KULUTTUA)

Suurin osa Helsinki-Vantaalta lähtevistä lennoista lähtee klo 7-9 välillä aamulla ja usein terminaalit ovatkin täynnä kiireisiä ja stressaantuneita matkaajia. Jonot baggage dropiin ja turvatarkastuksiin kasvavat ja monet vilkuilevat kellojaan, että kerkeävätkö he ajoissa lennolle saati sitten Oak Barreliin ensipuraisulle. Tässä muutama hyväksi havaittu käytännön vinkki aamulennoille.

1) Tee check-in etukäteen: Tämä alkaa olemaan jo aika itsestäänselvyys nykyään, mutta nopeuttaaksesi asiointia kentällä, kannattaa check-in tehdä jo ennen lentoasemalle saapumista. Esim. Finnairin lennoilla voit chekata itsesi ja matkatavarasi 36 tuntia ennen lentoa.

2) Vie matkatavarat jo edeltävänä iltana: Jos sinulla on Finnairin lento, niin matkatavarat voi viedä jo edellisenä iltana klo 18-21.30 välisenä aikana. Ainoastaan yhden matkalle lähtevän tarvitsee olla mukana, mutta hänellä tulee olla kuitenkin kaikkien matka-asiakirjat. Aamulla säästät aikaa kun voit mennä suoraan turvatarkastukseen eikä tarvitse etkä edes pysty stressaamaan siitä mitä pitäisi ottaa mukaan. Tämä tosin edellyttää, että asut pääkaupunkiseudulla tai olet maisemissa jo lähtöaamua edeltävänä iltana.

3) Syö buffet-aamupala ennen turvatarkastusta: Haluatko maksaa 10 euroa kahvista, tuoremehusta ja croisantista vai hotelliaamiaisesta? No niinpä. Mene siis kentälle saavuttuasi aamupalalle Terminaali 2:sen pohjakerroksessa sijaitsevaan Cesar's little Italyyn. Syö maha täyteen ja mene vasta sitten turvatarkastukseen ja koneeseen. Usein aamulentojen jälkeen nälkä kohdekaupungissa on kova, joten syömällä monipuolisen aamupalan säästät hermoja perillä. Cesar'sissa tarjoillaan aamupalaa joka aamu klo 6-9.30.


Itselläni nämä vinkit ovat toimineet mainiosti, joten eiköhän ne toimi sinullakin.

-Laamanaama

Facebook
Twitter
Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti