tiistai 13. tammikuuta 2015

Matkamessut - Arvontoja ja ilmaisia karkkeja vai jotain oikeasti hyödyllistä?

BLOGI ON SIIRTYNYT OSOITTEESEEN LAAMANAAMA.COM (PÄIVITTYY AUTOMAATTISESTI KOLMEN SEKUNNIN KULUTTUA)

Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15-18.1.2015 kooten paikalle niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin matkailualan yrittäjiä. Matkailualan ihmisille messut onkin erinomainen paikka tavata muita alan ihmisiä ja luoda kontakteja, mutta tarjoaako messut ns. tavallisille reissaajalle mitään sellaista mitä netti ei nykypäivänä tarjoaisi? Oma kokemus muutamalta vuodelta on ollut lähinnä se, että joka paikassa on tolkuttomasti jengiä ja ainoa mitä sieltä jää käteen on ilmaiset karkit. Matka-arvonnat on ihan kivoja, mutta sitten meili täyttyy roskasta eikä sieltä kuitenkaan koskaan mitään voita.

En tiedä, voi olla, että olen ihan väärässä ja en varmasti muutenkaan ole messuihmisiä, mutta kun lähes kaikki matkatarjoukset saa netinkin kautta ilman väenpaljoudessa pyörimistä, niin en keksi syitä miksi lähtisin muiden sekaan messuille. Nykypäivänä matkakohteistakin löytyy tietoa netistä niin paljon, ettei matkajärjestäjät pysty tarjoamaan samaa. Ehkä messut toimiikin paremmin sille sukupolvelle, jolle matkaesitteet ovat vielä tärkeämpi ja helpompi asia kuin nettisivujen selailu. Mene ja tiedä. 

Mahtava juttu tietysti, että matkailu ja etenkin kotimaan sellainen kiinnostaa ihmisiä ja tottakai on hienoa, että näitä tapahtumia järjestetään. Mutta ajatteleeko muut samalla tavalla kuin minä vai oletteko löytäneet messujen kautta jotain uutta ja ihmeellistä? 

Facebook: laamanaamanmaailma 
Twitter: laamanaama 
Instagram: laamanaamaofficial 


 


1 kommentti:

  1. Mä kävin lähinnä tapaamassa siellä tuttuja ja kuuntelemassa joitakin puheenvuoroja, kun satuin saamaan bloggaajapassin. Täytyy kyllä sanoa, että muuten en ois sitä 18€ maksanut lipusta. Onhan noi messut vähän jo tapahtumana jääneet ajasta jälkeen, parhaat reissutarjoukset löytyy nykyään kumminkin netistä ja ite kaivelemalla. Mut hauskaa oli, lähinnä jengin takia! :)

    VastaaPoista